KUNDTJÄNST
Kontakt telefonnummer
  • UK
    +55 796 988
  • Support
    24/7 Online
betalningsmetoder
Visa Visa Visa Visa
Det bästa e-apoteket 24/7

Det bästa e-apoteket på marknaden idag, alltid med hög kvalitet och med bevisat effektiva leveranser till varje kund, vilket möjliggör en snabb start av behandlingen

Här får du effektiva, generiska läkemedel med de aktiva och medicinskt avgörande ingredienserna Sildenafil, Vardenafil samt Tadalafil. Allt utan behov av att få något recept från läkare innan du lägger din beställning. Enkla potenspiller, helt receptfritt, för leverans i hela Sverige. Resultatet blir ett återupprättat sexuellt liv, till ett konkurrenskraftigt och lågt pris.

VANLIGA FRÅGOR

FAQ

1. Är det ett absolut krav att ha recept för den som önskar lägga en order på e-apoteket?

Ansvarsfulla beslut för alla medicinska ärenden är viktigt för oss. Av den här orsaken tipsas du som beställer alltid att rådgöra med läkare i förväg. Det existerar också en chans att få rådgivning av duktiga medarbetare hos oss. Kontakt går att ta hela dygnet, för svar inom medicin, användningsområden och liknande.

2. Hur kommer det sig att pillren på ert e-apotek inte har samma namn och utseende som de vanliga märkena?

Kemiska substanser går inte att få patent på. Detta betyder att generiska alternativ som vårt har samma innehåll som hos märkena. Det som skiljer sig åt är namnet och hur de ser ut, då man inte får kopiera detta.

3. Vad menas med generisk och är det sämre än de vanligare märkesnamnen?

Kemiskt sätt är dessa minst lika bra som de vanliga märkena, och generiska läkemedel är bara annorlunda då de inte använder ett specifikt namn på produkten de säljer. Tack vare att aktiva substanser i medlet är samma så kan du enkelt köpa detta och få lika bra effekt, förutsatt att du följer den instruktion som kommer med i paketet.

4. Gäller några specifika betalningsalternativ?

Ja, betalning accepteras med kredit- samt bankkort liksom med Bitcoin.

5. Går det att lita på kvaliteten på varor från er?

Ja, vi säljer endast läkemedel av hög kvalitet som är godkända och accepterade av det auktoriserade, indiska läkemedelsverket samt staten. Alla medel som finns på sajten är producerade i Indien.

6. Sker leverans dit där jag bor?

Frakt är möjlig till i princip samtliga länder, med undantag för ett antal stycken som ligger i världsdelen Asien.

7. Från vilken plats sänds mina tabletter?

De skickas ut från Indien, där de också är gjorda.

8. Går det att räkna med att en order sänds iväg den dag jag avlägger betalning?

Även om vi har alla varor i vårt lager så måste alla produkter genomgå en kontroll, som en del av den aktuella processen. Detta har en genomsnittsbehandlingstid på en eller två dagar.

9. Finns det något krav att man måste skriva på en leverans och kommer paketet i diskret format?

Personlig integritet är avgörande för e-apoteket. Allt fraktas till brevlådan och inga personliga möten behövs för standardpostpaket.

10. Vilka kostnader betyder en återsändning av en vara jag beställer?

Detta är fullständigt gratis för dig.