KUNDTJÄNST
Kontakt telefonnummer
  • UK
    +55 796 988
  • Support
    24/7 Online
betalningsmetoder
Visa Visa Visa Visa
Det bästa e-apoteket 24/7

Det bästa e-apoteket på marknaden idag, alltid med hög kvalitet och med bevisat effektiva leveranser till varje kund, vilket möjliggör en snabb start av behandlingen

Här får du effektiva, generiska läkemedel med de aktiva och medicinskt avgörande ingredienserna Sildenafil, Vardenafil samt Tadalafil. Allt utan behov av att få något recept från läkare innan du lägger din beställning. Enkla potenspiller, helt receptfritt, för leverans i hela Sverige. Resultatet blir ett återupprättat sexuellt liv, till ett konkurrenskraftigt och lågt pris.

POLICY

Policy för all frakt

De läkemedel som du återfinner på hemsidan produceras i Indien och skickas även därifrån. Normal leveransberäkning ligger på tio och till och med tjugoen dagar. Detta kan vid en extra tullkontroll dock utökas med tio dagar till.

Policy när det gäller avbeställning

Ångrar du köpet måste du avisera detta senast tjugofyra timmar efter att du lagt beställningen. Detta genomförs till supporten och du kan göra det per telefon eller en e-post. Inga avbokningar kommer att godkännas efter att denna tid har passerat.

Policy angående återbetalning

Det finns alltid en garanti att de generiska medel vi säljer är kemiskt lika de stora varumärkena och effektiva. Den som känner sig missnöjd bör återkoppla direkt. Du använder returadressen som bifogas dig, och återbetalningen startar då produkten kommit åter till oss.

För att undvika onödiga returer, försäkra dig om korrekt intagande av medlet. Saker som måltider och alkoholintag kan påverka resultatet av medicinen.

Om produkten inte kommer dig till handa inom den angivna tiden ovan så kan du också vara berättigad till återbetalning. Även i detta fall sköter supporten detta åt dig. Du kan i allmänhet räkna med att hela denna procedur tar mellan fem och i vissa fall sju arbetsdagar. Utbetalningar sker alltid till ett personligt bankkonto.